Despre noi

Cu o experienta de peste 11 ani in procedurile de executare silita, echipa AS Legal reuneste profesionisti desavarsiti din domeniul juridic. Avocatii si consilierii nostri juridici au dobandit o expertiza vasta in procedurile de executare silita, atat de partea creditorilor, cat si de partea debitorilor.

Cum va putem ajuta?

Daca a fost declansata procedura executarii silite impotriva dumneavoastra si credeti ca aceasta este injusta – in intregime sau doar anumite acte de executare – va vom ajuta sa obtineti incetarea sau chiar anularea executarii ori a actelor de executare vatamatoare prin contestarea acestora!

Din fericire, legea ofera instrumente de protectie in astfel de cazuri. Pentru utilizarea acestor instrumente, insa, este necesara, inainte de toate, cunoasterea lor si, in al doilea rand, cunoasterea procedurilor judiciare specifice.

Sute de executari silite oprite

Tot din fericire, in 11 ani de activitate am reprezentat sute de clienti aflati in situatii precum cea in care va aflati si dumneavoastra. De aceea, am vazut ce functioneaza si ce nu, ajungand in prezent sa oferim servicii de contestare a executarii silite cu o rata de succes de peste 80%!

Foarte multi dintre clientii nostri ne-au marturisit ca nu aveau nicio speranta ca se mai poate face ceva in privinta situatiei lor si ca, la finalul procedurii contestatiei, i-am ajutat sa-si recapete linistea.

De ce noi?

Dincolo de sutele de cazuri castigate si de profesionalismul echipei noastre – ce a determinat castigarea acelor cazuri – clientii ne-au mai marturisit ca au ales sa lucreze cu noi pentru ca ne-au recomandat prieteni, rude sau colegi de-ai lor pentru modul in care i-am tratat.

Este drept ca, la infiintarea AS Legal, in 2009, am adoptat un Cod intern de bune practici pe care l-am rafinat si imbogatit permanent, pe masura ce invatam atat din succese, cat mai ales din esecuri. Acest Cod ne ghideaza pe fiecare dintre membrii echipei in activitatea noastra profesionala.

Prima regula din Codul intern de bune practici al AS Legal este “trateaza-ti clientii asa cum ti-ai dori tu insuti sa fi tratat daca te-ai afla in situatia lor”. Probabil ca de aceea ne-a adus abordarea noastra atat de multe recomandari de-a lungul timpului.

Ne-am propus inca de la bun inceput sa ne folosim expertiza juridica pentru a oferi ajutorul atat de necesar persoanelor aflate in situatii dificile din cauza problemelor juridice. 

Probabil una dintre problemele cu implicatiile cele mai severe consta in executarea silita – cand patrimoniul unei persoane – bunurile acesteia – risca sa se diminueze sau chiar sa se lichideze complet.

Respect si intelegere pentru clienti

Prima regula dupa care ne ghidam in activitatea noastra profesionala este “trateaza-ti clientii asa cum ti-ai dori tu insuti sa fi tratat daca te-ai afla in situatia lor”.

Aceasta este valoarea noastra cea mai importanta – respectul. Respectul cu care ne tratam clientii este conditia esentiala ce sta la baza ratei noastre de succes de peste 80%. Respectul este conditia esentiala a oricarui parteneriat reusit, indiferent ca vorbim despre relatia de parteneriat dintre un prestator de servicii si un client, dintre membrii unei echipe sau chiar dintre prieteni, dintre sot si sotie, dintre parinti si copii.

A doua valoare ce ne calauzeste este onestitatea. Suntem sinceri si directi cu clientii nostri si, pentru sanse cat mai mari de reusita, asteptam acelasi lucru si din partea lor. In plus – spre deosebire de concurenta noastra – nu acceptam cazuri care nu au sanse reale de reusita!

De aceea, inainte de inceperea colaborarii, avocatii nostri vor analiza situatia dumneavoastra de fapt, precum si situatia de drept – in baza documentelor pe care ni le veti pune la dispozitie – pentru a evalua sansele dumneavoastra de succes.

Comunicare continua

Echipa noastra este cunoscuta datorita disponibilitatii continue fata de clienti si cauza acestora.

Clientii nostri ne apreciaza deosebit de mult ca suntem disponibili mereu la telefon sau pe WhatsApp si ca raspundem foarte repede. 

Stim cat de mare este miza in foarte multe dintre cazuri si cat de important este pentru toti ca lucrurile sa mearga bine. De aceea, membrii echipei AS Legal va vor tine mereu la curent cu desfasurarea procedurii contestatiei la executare.

Acoperire nationala

Echipa AS Legal dispune de o retea nationala de executori judecatoresti cu care colaboreaza in cazurile incredintate de catre creditori. 

Datorita sutelor de colaborari avute pe parcursul anilor si intelegand perspectiva si argumentele executorilor judecatoresti, ne-am perfectionat metodologia si procedurile folosite pentru apararea clientilor nostri, a debitorilor, pana in punctul in care reusim constant sa obtinem cele mai bune rezultate pentru dumneavoastra.

Call Now Button
Deschide in Whatsapp
Scrie-ne pe Whatsapp!
Scrie-ne pe Whatsapp!